Et par små glimt fra kjøkkenet......

Vel er kjøkkenet ganske lilla fra før..... Men der det er innredning (som jo er det meste av kjøkkenet egentlig), er det jo hvitt, grått og svart som gjelder, så da måtte det jo inn et par lilla detaljer.... ;-)

I kjøkkenvasken har det kommet opphengsstang for oppvakskluten (genialt!!!), akkurat nå en lilla sådan som var en del av innflyttingsgaven fra min mor!

 

Stanga er forøvrig en sånn sak som festes med magnet og er kjøpt på salg på delius.no for 50,- for evigheter siden (de har vel lagt ned i mellomtiden også inniller jeg meg). Fargen het lime, men var grufull, så jeg har ikke klart å ta den i bruk. Så da ble det noen lag med svart spraylakk og så får vi se hvor lenge det går før jeg må kjøpe meg en som er svart fra opprinnelsen av... :-p For når jeg først har tatt den i bruk, skjønner jeg ikke at det er mulig å klare seg uten... ;-)

 

Ved komfyren har også alt det svarte fått et lite innslag av lilla. ;-) Redskapsholderen er fra Black Design og har vært trofast følgesvenn i en del år nå. Grytekluter, desilitermål og lilla visp kom i gave fra min kjære mor. (Om noen lurer på hva den hvite klumpen oppe til venstre i bildet er, er det altså en komfyrvakt: utrolig stygg sak og ikke helt billig heller, men visstnok pålagt... Jada!!!! Så da vet dere det... Det er meg og de på over 80 liksom... :-p )


 

Og så kom de nye naboene mine innom med velkommenpresang - en nydelig eføy! :-) Kjempekoselig!! Perfekt til å bryte opp alt det grå og sorte og gi litt varme på kjøkkenbenken, synes jeg.... ;-)
 

Ellers er "gammelhuset" nå tømt og vasket, så må tro man snart finner motivasjon til å gå på eskekaoset og få ting litt mer på plass....

 

5 kommentarer

Lena - frøken til fru

30.05.2012 kl.19:07

Så koselig det ble. Og den stanga ble jo genial :D

Hege Renate

30.05.2012 kl.23:19

Hei! Heldig dere er som har flyttet inn :O) Kjempefint hus dere har :D

Gleder meg selv til å flytte inn i nytt hus om en uke eller to.

Christineshobbyer

31.05.2012 kl.20:56

Ser ut som dette blir veldig fint :)

Villa Fagerbakken

02.06.2012 kl.18:49

Er det ikke deilig å ha kommet seg inn!?

Syns kjøkkenet ble kjempebra, og den stanga i vasken var jo kjempelur: )

Lilla stasj passer jo til den kule veggen: )

Lurer på hvor du har kjøpt de lampene du har i gangen, vi lurer på en sånn på det lille badet:)

Ha en fin kveld
Så heldig dere er som omsider har kommet dere inn i nyhuset;). Lekkert med lilla detaljene, skikkelig gjennomført. Likte også denne klutestanga nede i vasken. En smart sak!!. Jammen meg har ikke vi også fått en sånn komfyrvakt, en svart klump som elektrikeren har festet under ventilatorhetta.. Synes ikke i det hele tatt vettu, også henger den der SÅ symetrisk i tillegg *veldig lang nese...* ;).

Vi overtar til uka vi da, så det er bare å henge i stroppen med å få bakket ned ting.. Kan ikke skjønne hvordan vi har klart å dra inn så mye jeg.. ;)

Fortsatt god helg;).

klem

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits