Hvilken farge skal jeg gå for?

Neida, jeg er verken død (selv om det jaggu føltes som jeg skulle det når omgangssyka herja som verst her :-p) eller har forduftet fra jordens overflate!! Det er koselig å se at det har vært en del innom her fordi om det har vært stille og jeg lover å komme sterkere tilbake! :-)

Flytta har vi gjort og stortrives i nytt hus!!!! :-D Fremdeles er det mye som bor i esker og en god del "detaljer" mangler. Det har foreløpig ikke blitt satt så mye som en skrue eller en liten spiker i veggene og dermed heller ikke gardinstenger.... Men hva gjør vel det? Jeg storkoser meg med utsikten og det eneste som titter inn gjennom vinduene mine er jo noen småfugler og et og annet grantre... ;-)

Uansett... Interiørbildene lar nok vente på seg en stund til (men jeg lover det snart kommer noen små glimt). I mellomtiden håper jeg dere kan hjelpe meg med å bestemme meg for hvilken farge huset på Lågmyrtangen skal få?? Jeg er nemlig totalt forvirret!!!!

Skal det bli brunt?

Eller grått?
Bildene er fargelagt med jotuns fargevelger, og ble ikke helt hundre. Den takler egentlig ganske dårlig ubehandlet treverk og jeg klarte derfor ikke å få lagt egen farge på omrammingen rundt vinduene. Men de blir hvite - garantert! Valget for veggene sin del står mellom grått og brunt, da jeg ønsker at huset skal gli litt inn i omgivelsene - fantastiske omgivelser med skogbunn med mose og lyng og grantrær og einerbusker ned mot strandkanten (og kanksje med en sti av skifer fra plena og ned til sandstranda etterhvert??). ;-)

Men jeg klarer altså ikke å bestemme meg!!!!

 

Og ikke blir jeg helt enig med meg selv om jeg skal gå for beis (er jo ganske pent det da i grunn) eller dekkbeis (jeg er jo ikke såååååå ivrig på å henge på veggen med malekosten tredjehver sommer). Noen som har erfaringer å dele?

 

Så - Skal huset på Lågmyrtangen bli grått.....? Eller brunt? Hva synes du?

 

Til slutt slenger jeg med et par bilder tatt i strandkanten nedenfor huset i dag - bare fordi jeg ELSKER vakre Sørli!! 

Fortryllende, ikke sant? :-) 

8 kommentarer

Lisbeth

23.05.2012 kl.16:34

Brunt nr.2 eller grått nr.3. Skal det gå i ett med naturen, må det bli brunt.

Ingrid

23.05.2012 kl.20:30

Vakkert!!!

Lisbeth Aspnes

23.05.2012 kl.20:58

Brunt nr 2 virket så varm og lun,...glir samtidig godt inn med skogen :)

Eirin Totland

23.05.2012 kl.22:40

Grå 4 :-)

taubanevegen

24.05.2012 kl.09:39

Grå nr 4 var veldig pent! :) Skjønner at det ikke er enkelt å bestemme seg for husfarge. Vi kommer dit etter hvert vi og, for vi må skifte kledning på hele huset..! ;)

Nyt sommerværet! :)
Tenk at dere har flyttet inn da!!! Husfarge du, det er ikke så enkelt valg det. Men, mine favoritter er nr 3 på både grått og brunt da.. Har lite peiling på beis og sånn jeg da, så håper du får svar fra noen andre;).

Skal si dere har en flott utsikt å hvile øynene på altså;).

Hos oss er det full rulle og snekkerne er ferdig inne og skal gjøre seg ferdige utvendig denne helgen her.. Vi flytter snart vi ogs;-)).

Gleder meg til interiørbilder etter hvert;).

God pinsehelg:).

Klem fra Marilinn

Drømmeboden

30.05.2012 kl.17:55

Gratulerer med innflyttingen!! :-) Kan tenke meg det er fantastisk ;-) Jeg stemmer for nr. 2 eller 3 brun.. Brun vil skli best inn med omgivelsene tror jeg ;-) Klem Ranveig

VillaWikan

31.05.2012 kl.01:38

Grått =)))

Vi holder på å male huset grått, den har en anelse bruntone i seg. Sjekk ut =)

Kos deg med interiør dallet =)

Klem Linn

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits