Straks klar for innflytting - kjempebilderush!! :-D

Ja, hvor skal jeg begynne?

Vårt nye hjem er straks klar for innflytting!!! Hvor ufattelig det enn er, så er det faktisk helt sant!!! :-) Må klype meg selv i armen både titt og ofte, for det har liksom ikke helt gått opp for meg enda.... Hele kåken fikk seg en runde med vaskefilla i helga. Tusen takk til damene som var snille nok til å bruke en del av helga si til å vaske byggestøv hos meg! :-)

Det som gjenstår nå er:

  • Flislegge ferdig og fuge over kjøkkenbenken (de fikk litt for lite fliser, så her gjenstår en liten bit + fuginga)
  • Installasjon av tre taklamper (som husbyggeren hadde glemt å frakte bortover til elektrikeren var der - de gjemte seg da så godt bak en dør i kjellern :-p) og montering av spotter og benkebelysning på kjøkkenet (ble bestilt nå først, så ikke kommer nok ikke på plass før etter innflytting, men det får jeg bare leve med).
  • Henge opp speilet på badet.
  • Sette inn vedovn.
  • Litt malingsflikking.

Og da er det klart til innflytting!! Jeeeeeeeeei! Hurra meg hoppsan helt i rundt som jeg gleder meg!!  (Til det er unnagjort vel og merke, selve flyttelasset er jo ikke akkurat noe å glede seg til - men det forsøker jeg å tenke minst mulig på, for jeg vil jo helst ikke legges i tvangstrøye sånn i innspurten heller).

Men til bilderushet jeg lovet dere. Her kommer det:

 

Entrèen:


Sett fra inngangsdøra,  er skyvedør med glass i inn mot stua, men jeg glemte å lukke den før jeg knipsa...Sett fra stua..... ELSKER disse lampene!!! :-D

 

Stua:


Sett fra kjøkkenet... Her inne har det stått arbeidsbord og sag og greier hele tiden, så kjemperart å se det tomt...Et forsøk på å vise frem spottene mine..... (Jeg tror jeg må ta meg et fotokurs!)

 

Kjøkkenet:


Her står det som nevnt igjen en del småpirk: noen fliser, fuging, samt montering av lys...Men det nærmer seg her også....Stor smekk på fingrene til Siemens for et sabla tungvindt system og en elendig bruksanvisning for montering av kjøleskapet!!! Jeg skjønte ikke bæra! Heldigvis for meg var det to ganske så handye og særs intelligente mannfolk som stilte opp og etter iherdig innsats løste gåten! Flinkinger og takk og bukk!! ;-)Fronten kom til slutt på....... og kjøleskapet står klart til bruk (Og ja - jeg vet jeg burde ha ryddet på benken før jeg tok bilder, men skitt au).

 

Soverommet:


Den siste gulvbiten er lagt, verandadøren har fått fôring, listene er på plass og siste rest av garderobe har kommet på plass.

 

Barnerommet:


Garderoben har kommet opp... Men skal jeg plassere knottene midt i midterste speil (høydemessig) eller mellom midtserste og nederste, synes dere? Jeg synes definitivt de passer best midt på, men blir jo litt høyt på barnerommet det da........Ny seng er også på plass og poden synes det er stor stas å endelig skulle få flytte ut av sprinkelsenga. ;-)

 

Badet:


Dusjvegger mangler foreløpig.... husbyggeren lider av litt belsutningsvegring.... :-pSpeil og lys mangler enda. Jeg ble veldig fornøyd med servantskapet! :-) På høyskapet borret jeg selvfølgelig feil (når det gikk bra på hele kjøkkenet, måtte det jo gå galt før eller siden), så må prøve å få tak i ny... Og er usikker på om jeg kanskje heller skal bruke korte håndtak og plassere dem horisontalt. Hva tror dere? Skammelene har jeg forkortet beina på, og de skal få seg et strøk eller sju med maling etter hvert.... Men om det blir hvitt eller sort.... Det er jeg jammen ikke helt sikker på (det var denne beslutningsvegringen igjen da).

 

Vel, det var den store oppdateringen herfra....  :-)

Nå blir det pappesker som får størst fokus i noen dager, tror jeg..... :-p

 

8 kommentarer

Drømmeboden

07.05.2012 kl.13:44

Så artig at det nærmer seg innflytting, kan tro deg på at det er vanskelig å helt fatte at mans straks skal flytte inn i nytt hus! Jeg tenker at huset vårt aldri blir ferdig! ;-) Kos dere med flyttinga, dere kommer til å glemme alt strev når dere er inne og kommet på plass :-) Klem Ranveig

Villa Fagerbakken

07.05.2012 kl.15:07

Gratulerer med nesten ferdig hus... og innflyttingen er jo bare piece of cake i forhold til hva du har vært gjennom: )

Det ser fantastisk bra ut, og jeg er veldig enig i at lampene i gangen er kjempefine, og så stilig med den svarte veggen: )

Du får prøve å likevel kose deg med pakkingen, tenk som egentlig har lengtet etter dette mens du skrudde sammen kjøkken og garderober...

Klem Iris

VillaWikan

09.05.2012 kl.13:08

Her var det mye flott å se på! Lekkert gulv på stua, nyyyydelige lamper i gangen, stilige spotter i vindusposten og herlig barnerom <3 Knottene må selvsagt være mellom nederste og midterste speil ;-)

Kooos deg med stæsjing =))

Klem Linn
Nei har du sett på maken a!! Så morsomt da, og du verden så lekkert. Likte veldig godt taklampene i gangen da, ja igrunn så likte jeg alt! Synes liksom ikke det er så lenge siden jeg oppdaget bloggen din jeg da, da var det vel bare en støpt plate der. Nå står det et hus der istedet!! ;).

Prøv å kos deg med pakkingen da. Forstår deg veldig godt, pakking er ikke gøy. Har jo begynt selv, men det stoppet seg visst... Såe, freddan kanskje..?;)).

Er det Ikeainnredning på badet?? Vi har kjøpt noe som liker på Ikea, Go morgon heter den, veldig fin!.

Lykke til med innspurten da;).

klem fra meg

Maria B

10.05.2012 kl.12:47

Så otroligt fint Lena! Jättevackra ljuskronor i gången.

Linda

10.05.2012 kl.14:12

Gratuler!!! Arti å fål me på bloggen din, de vart jo knall bra!!! Lampan e heilt rå, i å hi kjøpt meig sånne, men dæm ligg i eska enda, å vent på at me ska få heng opp dæm på Høgsnesset :)

Linda

vartnyehjem

10.05.2012 kl.15:49

Linda: Takk og takk!!!! Kjenne dæ vel igjæn ti fløttstyret du kensji....? Og e sikker på at lampan bli heilt fantastisk på Høgsnesset! :-)

vartnyehjem

10.05.2012 kl.15:50

Maria B: Tusen takk, Maria! Bli stas me eget hus.... :-)

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits