En liten smakebit... Dusjen!

Skal si det var storsvært å komme til vårt nye hjem i dag. Snekkerne hadde pakket ut alle greier fra huset og støvsugd og greier... :-) Så da gjenstår kun litt småplukk, og vaskesjauen begynner i løpet av helga!!! JIPPI!!!!!

Tok en del bilder i dag, men siden blogg.no fremdeles kun tillater at jeg blogger med mobilen, må dere vente litt til med å få se hvor fint det har blitt.

En smakebit skal dere imidlertid få. Riktig dusj har kommet på plass og den er diiiiiiiiger!!! :-o

Det er ikke å komme fra at disse pluggene de har brukt til å tette hullene etter feil dusj plager meg bittelittegrann. Men jeg prøver å ikke tenke på det.... Jeg har jo tross alt en gigantisk takdusj til å ta oppmerksomheten vekk fra dem... :-p

Nå nærmer det seg innflytting altså!!!! :-D

GOD HELG!

5 kommentarer

christine

04.05.2012 kl.22:14

Denne dusjen var stilig alltså :)

Cathrines interiør

04.05.2012 kl.22:46

Så fint det så ut! :))
Aaah, stilig dusj altså. Noe sånt har vi lyst på også. Skjønner hva du mener med disse pluggene, men etter hvert så kan det hende du vender deg til å ha de der... Er jo lov å håpe;).

Håper du snart får orden på bloggen din altså. Vil se mange fler bilder nemmlig;). Hos oss ble kjøkkenet startet opp, og gjett hva, rørleggeren har bommet på målingen av vannrøret til kjøkkenøya, så det faller liksom ikke ut med benken som kommer over der med vask da.. Og bare sånn for å krydre det hele, så er flisene på gulvet i hallen feil.. Hoho, her går det unna du;)). Ikke vår feil altså, flisene er ikke like flisene som er i utstillingen i butikken.. Og det var jo de vi bestillte.. Spent å få beskjed mandag eller tirsdag hva butikken gjør med dette..;)).

Ha en fin helg du også;). Lykke til med byggevasken, nå er det rett før innflytting for dere;D

Klemklem fra Marilinn

Drømmeboden

05.05.2012 kl.22:37

Deilig med DIIIIIIGER dusj! Jeg liker :-) Masse lykke til i aller siste innspurt, glede meg veldig til å se det ferdige resultatet! Klem Ranveig

Villa Fagerbakken

07.05.2012 kl.09:19

Det ble jo flott, de små hullene får bare minne deg om at du er sta og vet hva du vil ha; )

Gleder meg til du/blogg.no får orden på de tekniske problemene så vi får full oppdatering: )

Ha en fin dag!

Klem Iris

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits