Fremgangen denne uken - i bilder

Selv om jeg har kjent litt på at ting går for tregt for tiden, skjer det da jammen forskjellig borte på Lågmyrtangen likevel... :-) Bare se her hva som har skjedd denne uka:

 
Kassen for toalettet på badet har kommet opp og VVS-anlegget er oppe og går: varmt og kaldt vann i alle kraner og fungerende toaletter. :-)Reservesnekkeren er godt i gang med listinga av stua (nå mangler kun gulvlister og hjørnelister).Taklist og lyslist har kommet opp på kjøkkenet og jeg har begynt så smått på monteringen av håndtak. Bak servantkranen ser dere flisene som skal komme over benken. :-)Vinduslister på kjøkkenet har kommet på plass og det er gjort klart for spot-kasse over vinduene. Og jada... Jeg vet det ser rart ut med det stående håndtaket på hjørneskapet, men hvis jeg hadde montert det liggende, hadde jeg ikke fått opp skapet nok til å trekke ut innredningen - og det blir jo liksom litt for dumt :-(


Entreen er så godt som ferdig listet (mangler kun en bitteliten bit gulvlist som skal mot klesskapet)Og på vaskerommet har arbeidsbenken tatt form. :-)

Det var litt det, ikke sant? ;-)

Jeg trodde at jeg skulle jobbe i helga, men ble visst frihelg likevel, så da får jeg forhåpentligvis gjort noe monteringsarbeid i stedet. :-) Det kommer godt med! På lista over ting som bør gjøres står bla.a. montere skapdører på vaskeromsinnredningen, montere en hel masse håndtak, få satt på fronten på oppvaskmaskina, sette inn komfyr og kjøleskap, sette sammen garderobeskapet til barnerommet, få på plass garderobeskapet i entreen og montere innredning og skyvedører der.... og sikkert mye mye mer jeg ikke kommer på akkurat nå.... Spent på hvor mye jeg rekker!!! :-p

 

Ønsker dere alle ei fin-fin helg! :-)

 

 

2 kommentarer

Se her ja. Så utrolig morsomt å se fremgangen altså. Det blir jo knallfint!! Sannelig godt at rørleggerkonen leser bloggen din, så fikk du ordnet raskt opp i dusjsaken også;)). En av husprosjetørene våre følger nøye med bloggen min, og har notert seg ned ting jeg har ønsket meg gjennom bloggen flere ganger hehe.. Han har også klødd seg en del i hodet også da, over alle planene og ønsker som er litt vriene å få gjennomført;)).

Ha en fin helg. Jeg storgleder meg til å ta turen bort til nyhuset i morgen og se fremgangen der;)).

klem fra Marilinn

Drømmeboden

28.04.2012 kl.19:12

Så kjekt å se framgangen i bilder, DET liker jeg :-) :-) Og jammen får dere det fint! Jeg synes den lilla kjøkkenveggen din er sprek! Spesielt spent på det rommet når huset er ferdig :-) Og det med kjøkkenhåndtaket på hjørnet så jeg ikke før jeg leste teksten ;-) Ektemannen ELSKET stilen din på badet! Gleder oss til å se mer!! God helg til deg :-)

Klem Ranveig

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits