Lysglimt!

Jeg har vel i grunn fremdeles ikke helt kommet over skuffelsen over at ting tar litt for lang tid nå på slutten. Jeg ble jo tross alt fortalt at "dersom himmelen ikke faller ned, er du inne til påske", så himmelen har jo tydeligvis falt ned både en og to ganger. Men det er himla lite jeg får gjort med det!!

Så da gjelder det å glede seg over de framskrittene som gjøres!

Og rørleggeren har stått på. :-) Gulvvarmen funker nesten litt for godt (rimelig varmt og godt der nå etterosm termostatene ikke er montert enda), og armaturer og toaletter er på plass og i funksjon ikke minst. Blir litt enklere å gjøre noe der nå når varmt vann og toalett er på plass. :-) Herlig!!


Vakkert er det ikke akkurat, men tror likevel sjøvarmen er en investering jeg ikke kommer til å angre på.Kjempefornøyd med kjøkkenarmaturen (Oras cubista)Lilledoen er fiks ferdig! :-)


Toalettet på badet har kommet på plass og fungerer! :-)Jeg fikk god hjelp av to staute karer i helga, slik at baderomsinnredningen kom på plass (mangler en skuff her, men).

Så nå burde jeg vel være fornøyd, tenker dere vel nå..... Vel, jo.... Jeg VAR det. Helt til jeg oppdaget at jeg har fått FEIL dusj. I korrespondansen med rørleggeren står det: damixa slate komplett takdusj..... Men hva har jeg fått?? En helt vanlig dusj... Riktignok Damixa Slate, men det var da virkelig ikke dette jeg skulle ha (har ikke tatt bilde av den en gang, for bestemte meg raskt for å prøve å tenke minst mulig på det for så å ta en telefon til rørleggeren i morgen). ARGHHH!! Jeg har absloutt ikke noe lyst på den dusjen som henegr der (jada, nå oppfører jeg meg sikkert som en liten sippete unge igjen, men det får ikke hjelpe). Jeg vil ha den dusjen jeg skulle ha!! :-(

Dobbeltæsj ganger 10 000 og huttemegtu hvor lei jeg er av at INGENTING kan gå etter planen!!!

Men nå skulle jeg være positiv, var det ikke slik det var? Vel altså.... Nett-tilgangen er nå i orden og jeg sitter nå faktisk hjemme i sofaen og har internett på PC og ikke bare på iPhone. Det er en ganske stor forbedring altså. Hadde nemlig planer om å gå over til ICE ved flytting, og  i dag fikk jeg ordnet det. Og det funker supert her vi bor nå i alle fall... Så internett har jeg i det minste!! :-)

Og så må jeg jo jeg vise frem søndagskveldsprosjektet mitt:


Garderoben på soverommet.

Gleder meg til å flytte klærne mine inn her (jeg har per nå kun et 60 cm klesskap, så dette blir stor stas). Nå har de imidlertid kommet på at de skal pusse betong ved balkongdøra der da (maks en halvmeter unna garderoben), så jeg må nok belage meg på å vaske vekk en del betongstøv før den tid kommer.... :-p

 

Jaja... Kort fortalt: Kan ikke påstå jeg ser lyset i enden av tunnelen, men skimter noen lysglimt og dem klamrer jeg meg fast til så godt jeg bare kan..... ;-)

 

3 kommentarer

Blomsterhus

25.04.2012 kl.20:49

Så lekkert det blir!! Skjønner at det er kjedelig når ting blir utsatt, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves ;)

Villa Fagerbakken

26.04.2012 kl.12:35

Nå begynner jeg å forstå hvorfor vi ikke har endelig ferdigdato før 29.09.12... Det skjer gjerne en del uforutsett på veien, og de lager vel en frist med god margin...

Snekkerene våre mener vi er inne til ferien, men jeg har mine tvil : )

Du kan i allefall trøste deg med at du er inne leeeeeenge før oss: )

Klem Iris

Marianne

26.04.2012 kl.12:47

Det er kjedelig når ting ikke går etter planen.. Vi skulle flytte inn til jul, så til påske.. Nå sier jeg til jul igjen for å ikke bli skuffet flere ganger, selv om planen er til sommeren! =)

Men du vet den som venter på noe godt osv...

Og det ser ut til at dere får et fantastisk fint hus da! =D Gleder meg til å se når dere er helt ferdige!

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits