Et stort sukk... Og en liten kjøkkenoppdatering.

Uff... Bloggen er grovt forsømt en stund nå. Og jeg har selvfølgelig en haug med mer eller mindre gode unnskyldninger:
1) PCn min synes fremdeles ikke IP-adressen her hjemme duger og avviser den blankt.
2) Det meste av "ledig" tid er brukt i huset.
3) Jeg har rett og slett ikke orket......
4) Mismotet har innhentet meg, og det føles som om det huset aaaaldri kommer til å bli ferdig... :-(

Tirsdag etter påske mente snekkerne at de hadde ca 14 dagers arbeid igjen (noe som harmonerte ganske godt med muntlige avtaler om innflyttingsdato). Men siden da har det stått tilnærmet stille på Lågmyrtangen... :-( Benkeplata har kommet på og høyskapene på kjøkkenet er montert, samt at gulvet på badet er flislagt (men ikke fuget ferdig). That's pretty much it!

Han som har vært bas ble nemlig sykemeldt, og det finnes visstnok ikke snekkere å ta av.... Sukk! Og grrrrrrrrrrr! I tillegg har jeg nå mistet all oversikt og har null peiling på hva som foregår.. Dette kan man trygt si at lille frøken kontrollfreak har store problemer med å takle, og stressnivået er på et nivå jeg knapt ante at fantes... :-/

Det har imidlertid blitt en del montering på meg da, så her er et lite glimt av kjøkkenet som d ser ut nå:

Setter stor pris på om dere alle krysser fingre for at jeg til uka får en haug med effektive snekkere sendt fra himmelen, slik at dette huset kan bli ferdig noen gang!!!!!!!!!!!

6 kommentarer

ewymarie

21.04.2012 kl.22:36

Wow det må jeg sier fremgang! Er spent på hvilke knotter dere har valgt : )
Huff, skjønner frustrasjonen din altså. Du skal se, at ila uken som kommer, så får de svingt seg vettu;). Men, skal si du har fått gjort mye selv da, så skjønner godt hvis du er litt sliten og lei akkurat nå. Er lov det;). Husk, du har en gedigen gulrot i sikte;). Bloggingen tar du når du har tid og overskudd, det gjør iallefall jeg hehe;).

God lørddag;).

klem fra meg

Villa Fagerbakken

22.04.2012 kl.08:21

Det har jo skjedd så mye i huset ditt, at når du ser alt i perspektiv er det bare en brøkdel igjen før det helt ferdig: ) Jeg krysser likevel fingre for at du får snekkere sendt fra himmelen: )

Og hver minste ting du gjør selv, gjør jo at du kommer nærmere innflytting...

Du er så flink så flink!!

Klem Iris

Laila

22.04.2012 kl.11:47

Heisann,

Kom over bloggen din sånn tilfeldig i går kveld, og leste meg gjennom hele. Så det er din skyld at det ble langt på natt før jeg kom meg i seng.

Driver selv med prosjekt hus (tomannsbolig). Altså mitt er ikke så stort som ditt, men jammen er det nok å tenke på selv om det er lite og husbyggerfirma ordner det meste. Alt interiøret skal bestemmes og har også måtte tatt noen egene beslutninger for å få litt mer praktisk løsning enn det var på tegningene fra starten av. Jeg har funnet ut i denne prosessen at jeg lider av beslutningsvegring:P

Gledere meg til å følge bloggen videre til sluttresultatet.

Og må si jeg er spent på prosjekt lamper. Jeg er selv på lampejakt og lider som sagt av fullstendig beslutningsvegring.

Har selv sett på de lampene til gangen som du har vurdert. Men jeg har nå kommet til den konklusjon at det blir for mye "glam" til gangen. Men Muligheten for at det blir en på soverommet er stor:)

Ha en flott dag:)

VillaWikan

22.04.2012 kl.12:14

Krysser fingrene for deg! =) Heldigvis? har du noe å gjøre imellomtiden, hadde vært verre om du bare måtte ha stått å sett på at det ikke ble gjort noe.

De siste ukene er kjipe, husker det ;-)

Klem Linn

vartnyehjem

26.04.2012 kl.19:47

Laila: Så hyggelig at du fant bloggen min interessant! :-) Det er inmari mange beslutninger som skal tas ja... Jeg har jammen fått stifte bekjentskap med denne vegringen jeg også, men du og du så godt det er for hvert valg som er tatt! :-)

Moro at du har lyst til å følge meg, og masse lykke til med husprosjektet du også.. :-)

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits