Helgens prosjekter

I helga har frøken Lågmyrtangen hatt vakt, men inimellom rottegiftspisende
hunder, melkefebre, jurbetennelser og insemineringer har jeg greid å skvise inn både podens skirenndebut og litt flatpakker.

Lørdag kveld fikk jeg alle skinner til skuffer o.l. på plass i kjøkkeninnredningen. Benkeplatene er ikke montert enda, så må vente med skuffene, men greit med det som er unnagjort! :-)

I dag skulle jeg prøve meg på en Pax garderobestamme. Den er såpass høy at den må monteres stående, og da burde man visst være to.. Men fillern, det må jo gå på et vis, tenkte jeg... (sikkert ikke den mest intelligente tanken jeg har hatt - jeg skulle vært bra full av anger om jeg endte opp med ødelagte deler og fullt kaos). Og jeg fikk bevist at det ER mulig å få det til selv om man er bare en liten blondine med en gardintrapp! ;-)

Denne bor på vaskerommet, der den skal huse skittentøy og vaskesaker:

Kunne selvfølgelig ønsket at jeg hadde fått gjort mye mer, men med tanke på at jeg har hatt arbeidshelg, er jeg skikkelig fornøyd med å ha fått gjort det jeg har gjort i helga. :-)

Håper dere også har hatt ei fin helg!

4 kommentarer

ewymarie

15.04.2012 kl.23:32

Så stilig benkeplate! Gleder meg til å se når det blir ferdig : )
Spennende! Kjedelig med ødelagte deler, men det ordner seg for snille jenter! :)

VillaWikan

16.04.2012 kl.08:29

hehe, like sta som meg? Jeg pleier å si; Alt går med vilje og makt! ;-)

Håper du er sikker på dine skinneplasseringer? Jeg måtte ta en og en seksjon for jeg glemte plasseringen for hvert skap jeg begynte på =P Når man skal feste de i forskjellig hullhøyde og lider av gullfisk-hukommelse, nei da går det ikke bra ;-) Så her har skinnene byttet plass både to og tre ganger =)

Det ser kjempe fint ut, gleder meg til å se mer =)

Klem Linn

Drømmeboden

16.04.2012 kl.09:38

Det skjer mye hos dere om dagen! Artig :-) Jeg må innrømme at det å montere kjøkkenet kanskje ikke er det jeg gleder meg mest til, men å bruke det derimot!! :-) Jeg ser for meg et mer eller mindre salig kaos når vi skal begynne å innrede, jeg kommer ikke til å vite hvilken ende jeg skal begynne i med en gang, godt er det da at jeg er gift med en håndtverker :-) Gleder meg til å se mer og ikke minst til å se ferdig resultat hos dere etterhvert!

Ha ei flott uke!

Klem Ranveig

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits