Påskekos i "hagen" og på fjellet.

Ja, så er påska over! Det hadde ikke vært meg imot å få noen fridager til, men har i alle fall hatt ei super påske (hvor jeg knapt har fått gjort noe fornuftig, men du og du så digg det har vært!!). Jeg hadde jo store planer om å bruke påska godt. Men da det ikke ble kjøkkenmontering, sviktet rett og slett motivasjonen og jeg byttet ut pappesker og rot med grilling, snøskoter, rattkjelke og godt selskap! :-)

Vi har i løpet av påska inntatt vårt første måltid i "hagen" på Lågmyrtangen, og omgivelsene så heldigvis ut til å falle ypperlig i smak hos lillegutt. :-)

Fasaden mot vannet

Grilling på gang :-)

Fine påskekyllingen min!


På tur ut mot vannetLillegutt utforsker strandkanten sammen med "Pia min"....... og fant seg jammen en hest i skogen.

 

Det var så utrolig herlig å se hvordan han storkoste seg i landskapet rundt "nyhuset"! Varmer mammahjertet det! :-)

Resten av påsken har jeg stort sett tilbragt på hyttetur, så jeg slenger med et bilde av utsikten jeg har kost meg med i påsken også! ;-)Ikke så verst dette... ;-)

 

Ellers må jeg bare beklage for litt lite aktivitet her en stund (og lite kommentarer til dere jeg så gjerne skulle fulgt med på). Er ikke helt venn med PCn for tiden, da den plutselig har funnet ut at den ikke godtar hva som helst av IP-adresser. Håper på å komme sterkere tilbake!!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits