Tapetene har kommet på veggen! :-)

Her har det vært en hektisk start på påska!

Palmehelga hadde jeg arbeidshelg, og den ble rimelig intens. Slik har det fortsatt også. Jeg gikk av vakt klokken 06.00 på mandag og et minutt etter satt jeg i bilen på tur til IKEA. Det ble igjen noen titusener på Leangen denne gangen også gitt. :-O Intet mindre enn sju fulle traller og to overfylte handlevogner fikk vi med oss hjem.... Og selv om jeg normalt sett koser meg på IKEA, skal jeg ikke påstå at en IKEA-tur er noen fryd når handlelisten er på 10 sider!!!

Da vi etter flere timer i bil endelig var hjemme (klokka var vel 21 og noe, tipper jeg) sto det en lastebil utenfor huset. Han kom med kjøleskapet (som jo selvfølgelig ikke skulle hit, men skitt au, vi hadde jo en diger henger som skulle bortover uansett, så timingen var det jo ikke noe i veien med....)

Dagen i dag startet med å bære inn alt jeg hadde kjøpt i går. Takk og pris for sterke mannfolk (siden hver av de der garderobestammepakkene veide sånn ca 10 kg mer enn lille meg, tror jeg jeg skulle glimtet til med en rimelig stor porsjon kreativitet og noen hundre av langbeins peanøtter om jeg skulle fått dem inn på egen hånd!!) :-p

Så ble det tapetsering. Nok en gang hadde jeg god hjelp av min snille X  (som også stilte som sjåfør/bærer på den store IKEA-turen - Ja, den mannen er over gjennomsnittet snill). Tusen takk!! ;-)


Avistapet fra Rusta på lilledoenSkal det ikke være lesestoff tilgjengelig på do da?Entréen fikk svart fugletapet.Nærbilde av småfuglene mine.. ;-)Tapeten er fra Ferm Living og er kjøpt hos Hviit.Hva synes dere?

 

Selv er jeg i alle fall godt fornøyd med valgene, og det kjennes godt å ha fått unna såpass mye disse to dagene. I morgen blir det fridag. Kosedag med poden og påskefest på mammaen når kvelden kommer. Gleder meg stort til begge deler!!! :-)

Kjøkkenskruingen blir det forresten dårlig i med i påsken, så for dere som venter på kjøkkenbilder: dere må nok vente en stund til! Snekkeren kom nemlig ikke i mål før ferien (ikke at han ikke sto på altså) og kjøkkenskruepåska gikk i vasken. Men jeg skal nok ikke bli arbeidsledig likevel! ;-)

 

8 kommentarer

dahlidaa

03.04.2012 kl.22:02

Så gøy med nytt hus, hvor man kan bestemme alt fra scratch :) Selv bor vi i et hus fra 1890, så er nok å ta tak i ;)

Likte veldig godt tapetene, spesielt den med fuglene på.

God påske til deg :)

jublende skaperglede

03.04.2012 kl.23:14

Så flotte tapeter,den med fugler kunne jeg tenke meg å ha inni bordbeina på bordet jeg har laget, elsker fugletapeter ,men i dette tilfellet trenger jeg en som det er lite annet dilldall¨på, denne var veldig flott. Liker smaken din:)

jublende skaperglede

03.04.2012 kl.23:20

Du, jeg googlet ferm living siden linken din ikke funket og fant tapeten, så kom jeg på at det er dumt å kjøpe så mye tapet når jeg kun trenger 1 kvadrat meter, du har ikke bittelitt til overs som jeg kan kjøpe?

Mona Elisabeth

04.04.2012 kl.00:19

Det var veldig stilige tapeter :)

Villa Fagerbakken

04.04.2012 kl.10:21

Kjempefine tapeter : )

Nå får du ta deg litt velfortjent fri og avslapning: )

Her drar vi til fjells igjen idag: )

Klem Iris

jublendeskaperglede

04.04.2012 kl.14:07

Blir spennende å se hva du skal finne på, det er 10 cm på hver av sidene på bordbeina,de er 45cm lange og det er 8 sider. Men ikke no stress altså, tenkte bare spørre for sikkerhets skyld,tapeten var så fin,men dyr med tanke på den lille mengden jeg trenger.Kommer til å holde øyene oppe for fine tapetprøver, har allerede skaffet meg prøver til de andre bordbeina;p

Drømmeboden

04.04.2012 kl.18:22

Den sorte fugletapeten var virkelig vakker :) Det tar jo bare mer og mer form hos deg nå! Og litt forsinkelser er vel heller regelen enn unntaket..? Riktig god påske iallefall! Klem Ranveig
Veldig flotte og stilige tapeter!!! Dere trenger iallefall ikke å ta med lesestoff inn på på toalettet ser jeg hehe;)).

Morsomt å se fremgangen, og det er jo ikke så veldig lenge til dere flytter inn heller;)).

Ha en fin uke videre;).

klem fra Marilinn

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits