Gjett hva som skjuler seg bak denne døren..


Har du gjettet, så jeg kan røpe svaret?

Vel, etter som dere sikkert ser at den døra der er på kjøkkenet (jeg har ikke klikka helt og malt flere rom knall lilla altså ;-p), gjettet dere kanskje at det er matboden som befinner seg innenfor døren. Og vet dere hva? Den er fiks ferdig!!! Det første rommet på Lågmyrtangen er fiks ferdig! :-D Jippi og doppel salto! :-)


Vel, ok... Det er en liten ting som mangler....

Nemlig lampa i taket.... Men det er jo nesten for interiør å regne ;-), så jeg velger likevel å anse dette rommet som ferdigstilt. Gleder meg til jeg har flere rom i samme kategori altså!


Ellers har det jo skjedd forskjellig annet siden sist også:

Det er borret hull for lys i foringene på stua.


Gulvet på kjøkkenet er ferdiglagt og de har begynt å skjære til gulvet på stua (bildet er tatt på fredag morgen, så denne plateløse veggen har jo blitt både kledd og malt siden da).

2 kommentarer

Cathrines interiør

19.mar.2012 kl.20:56

åå, likte gulvet i det ferdige rommet utrolig godt! :D Nydelige farger sammen.

Marilinn/Anno 2009 Hjem og Sånt

20.mar.2012 kl.01:27

Jadda, se her du. Det drar seg til hos dere, og det også med andre typer panelplater. Merkelig det der altså, dette panelplateplaterotet dere opplever. Håper du liekvel blir fornøyd og klarer å overse det;). Uansett blir det lekkert hos dere;).

Matbod er kjekt, også var det jammen meg flott inni der også. Nydelig gråfarge, håper gråfargen som kommer i den ene stuen vår er slik ut;).

Veggfargene dere har valgt passer veldig godt til gulvet deres:).

Venter i spenning på fortsettelsen;)

klemklem fra Marilinn

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits