Armaturer på badet... Stilig eller fornuftig?

Jeg hadde tenkt å følge rørleggerens anbefalinger når det gjelder vvs-utstyr. Og rørleggeren anbefaler armaturer fra Oras eller FM Mattsson. Men de har desverre utrolig lite (les: mer eller mindre ingenting) i sortimentet sitt som appellerer til meg (Det var kanskje ikke så overraskende, jeg må jo være litt vanskelig av meg ;-)).

Jeg har nemlig falt sånn noen lunde pladask for serien Slate fra Damixa. Denne er ifølge rørleggeren "helt grei", men ikke like holdbar. Men er den ikke kul?

 

Jeg digger de sorte (men likevel ganske diskret) detaljene!!! :-D

Så da står det mellom stilig (og sikkert litt dyrere - selv om prisene ikke var avskrekkende) eller holdbart. Og jada, jeg vet..... Det burde jo være et ganske så enkelt valg, for en kran er vel en kran og en dusj en dusj, og det viktigste er at de fungerer og holder lenge? Men det er ikke så enkelt altså!

For ordens skyld: her er alternativene rørleggeren anbefaler:

FM Mattsson 9000 E
Oras Vienda til venstre (utgangspunktet - lurer på at jeg synes den er litt stor og klumpete) og Oras Cubista til venstre (egentlig helt ok - bare ikke like fin som den med sorte detaljer... ;-p)


Per nå har jeg mest lyst til å satse på Damixa (i alle fall dusjen, servantkranen er jeg mer usikker på) og håpe at jeg er heldig og at de holder leeeenge. Må nesten bestemme meg i løpet av helga. Det gjenstår å se om fornuften seirer i tide. ;-p

 

Hva ville du valgt?

 

5 kommentarer

Det holder nok i maaaange mange år det stilige også.. Mamma og pappa bygde for 30 år siden og pusser opp nå. Har ikke byttet de gamle kranene.. Og det er sikkert bedre kvalitet i dag enn i 1982.. Gå for det stilige du! :) Er ikke "ille" å bytte det ut om 10 år hvis det går i stykker! :)

Marilinn/Anno 2009 Hjem og Sånt

23.mar.2012 kl.22:02

Er enig med hun over jeg. Velg det du har lyst på du, så får dere heller vaske dere litt sjeldnere. Da blir jo ikke kranene så fort slitt ut ikke sant.. Hehe... Jeg sliter også med valg av armaturer for tiden. Både til kjøkken, bad og vaskerom.. Kjøkken- og baderomsarmatur skal ha en slik fin tut man kan dra ut og spyle vasken, og på badet vil jeg ha litt høye armaturer. Tenker faktisk å bruke kjøkkenarmatur jeg da.. Uten tut til å dra ut da...;).

Spent på kjøkkenet deres altså. Flink du er;). Kjøkkenet vårt kommer 3 mai det, så det er bare å smøre seg godt inn med tålmodighetskrem;)).

klem fra Marilinn

Villa Fagerbakken

23.mar.2012 kl.22:22

Hei!

Enige med de over, også har jeg kanskje noe som også kan trekke ned på den dusjen som rørlegger anbefalte... Er det sånn at du må koble om dusjslangen dersom du skal ha vann ut av det øverste dusjhodet? Jeg vet at Hansgrohe har en modell som man må gjøre det på, og det kan se ut som om det er sånn på denne også?

Klem Iris

Husbygger

24.mar.2012 kl.10:50

Hei :) Jeg bestilte Damixa på vvskupp.no igår til hele huset. Går for Damixa fordi de ser helt nydelige ut i forhold til oras ol. Også er de ikke så ille i pris heller :)

Mvh Lena

vartnyehjem

25.mar.2012 kl.21:47

Takk for støtten!! :-)

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits