Platekrisen - del 2

Fredag da jeg kom inn på Lågmyrtangen, var dette det første jeg så: 

De nye platene hadde kommet. De har vi jo ventet veldig på, så det var en lettelse å se det at de endelig hadde ankommet. MEN.... Spesielt like de som er der fra før er de vel kanskje ikke!?!?

Synes kanskje ikke så godt her, men V-fasen på de nye platene er mye grunnere og dermed også mye smalere. Og fargen er en helt annen da, men det visste jeg jo fra før og det kan jo fikses. ;-p Etter en diskusjon med snekkeren ble vi enige om å gjøre et forsøk med disse og se hvordan det ble. Fredag ettermiddag tikket det inn en melding om at halve veggen var oppsatt og malt første strøket. Ettersom platene må limes ved skyvedøra, ville han ha klarsignal før han gjorde det. Så da ble det en tur på Lågmyrtangen på lørdag også... ;-p

Slik så det ut:

Likt blir det IKKE!

Men det synes ikke såååå godt heller (hvis man da ikke vet det og ser etter det - noe jeg jo gjør og muligens kan komme til å gjøre). Jeg har fundert en del i helga og endte med å gi klarsignal for å gjøre ferdig veggen. Jeg orker rett og slett ikke tanken på at hele stua må rives igjen, så får heller leve med at den veggen er litt annerledes. :-p Og så håper jeg jeg ikke kommer til å få angre bittert på denne avgjørelsen!!!! (krysse litt  fingre for meg?)

Mer oppdatering fra huset kommer i kveld....

2 kommentarer

For et styr med de platene. Hvor vanskelig kan det være å bestille inn nok liksom? Håper du blir fornøyd med stua!

VillaWikan

19.mar.2012 kl.12:38

Hmm merkelig at de ikke skal få tak i rett platetype, selv om de er utgått. Hva heter platene? Har du sjekket på div. nettbutikker som selger veggplater?

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits