Huset i dag: fremgangen i bilder :-)

Ja, da sover poden søtt i sengen sin og jeg er straks klar for å skru opp musikken og pakke som en gal (Kjedelig - hater å flytte, men gleder meg veldig til det er unnagjort). Satser på at eskehaugen i kjellern har vokst en del før kvelden er omme!

Men først må jeg jo vise dere hva som har skjedd på Lågmyrtangen siden sist (finne på ting for å utsette pakkingen jeg? Neeeeeeeeeei, har jeg ikke hørt om....:-p)


Døra til barnerommet. En god del lysbrytere og kontakter er også på plass :-)Sisterna på lille-doen er ferdig innbygd.De har begynt på gulvleggingen på kjøkkenet.Og platene på badet er på tur opp (de er faktisk så blanke at de reflekterer snekkeren) :-p

 

Det var dagens oppdatering herfra, og med mangel på andre gode unnskyldninger (nå var vel ikke det å blogge en spesielt god unnskyldning det heller, men en unnskyldning var det nå i alle fall), må jeg vel bare kaste meg over pakkingen!

Ha en fin kveld! :-)

3 kommentarer

VillaWikan

15.mar.2012 kl.21:05

Se her ja, nå er det ikke lenge igjen =D

Skjønner godt det med pakkingen.. urk så kjedelig!

Vår og vår.. føles mer som høst. Har hatt to dager med oppholdt og litt solgløtt på 14 dager. Så jeg måtte springe ut å knipse når jeg hadde tjangsen ;-)

Jeg har ikke plantet nei, det er naboens busker. Da skjønner du vel at jeg vil ha levegg på den siden? ;-)) Tomta er temmelig liten.

Lykke til med pakking!

Klem Linn

Kari-Anne

15.mar.2012 kl.21:46

Joho!! Stikk en tur innom bloggen min! Og send meg mailadressen din! :-) Tusen takk for ultrakoselig kommentar og deltakelse!! ;-)

Marilinn/Anno 2009 Hjem og Sånt

16.mar.2012 kl.23:41

Åh, så morsomt å se fremgangen deres. Blir veldig motivert selv også da vettu. I morgen skal jeg bort til nyhuset og se hvordan det ser ut der. Regner med det kommer en liten oppdatering litt utpå dagen da... (OM det er noe å ta bilde av vel og merke. Har nok bilder av stendere nå);). Er så spent på kjøkenet deres jeg altså. Når skal dere flytte inn egentlig?

Pakking ja, huff, jeg føler faktisk med deg;)). Var skikkelig motivert selv i går og kastet meg igang litt pakking selv... Hmmm... Den pakkemotivasjonen forsvant merkelig fort du... Huff, SÅ mange ting a gitt. I dag har jeg pussig nok gjort alt annet enn å fortsette den greia der... Så du er nok ikke alene. Du har iallefall selskap av meg hehehe;)).

Ha en fin helg videre;).

Klemklem fra meg

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits