Oh Shit!!!!!! :-/

Jeg har antakelig ikke så få timer foran meg med skruving før disse eskene som fredag helt overtok entreen begynner å ligne et kjøkken!!!

Jeg regnet jo med at det var en del esker da, men fire (!) paller var en smule mer enn jeg hadde forberedt meg på gitt. En morsomt innslag var imidlertid at sjåføren visstnok ble helt satt ut av tomtas fortreffelighet! ;-) (Er ikke så sikker på at han hadde blitt like betatt om ikke all gjørme, grushauger og grøfter hadde vært vakkert dekket av snø, men det må vel i alle fall bety at det er potensiale... ;-p).Nå tror dere vel at jeg har stupt inn i det og at store deler av helga har gått med til å håndtere skrutrekker og hammer? Neida! Og det uten å ha et snev av dårlgi samvittighet!  Kjøkkenet er nemlig ikke helt klart for at innredningen kan flytte inn enda, så den får nok bo uti gangen en stund før jeg går løs på den med skrutrekkern. Nå er jeg en av de særingene som synes flatpakker er litt moro, men mistenker at jeg er rimelig kurert før jeg er ferdig med det kjøkkenet altså!!! :-p

Ellers har tydeligvis snekkerne mine jobbet med foringer og lister rundt vinduene på fredag, for på flere av rommene var nemlig dette kommet på plass:Nå skal jeg hive meg over sortering/pakking-prosjektet mitt! Fredriften der holder nok ikke tritt med fremdriften i huset altså, så er litt spent på om jeg kommer i mål!!

Ha en fin helg videre! :-)

 

4 kommentarer

Marilinn/Anno 2009 Hjem og Sånt

10.mar.2012 kl.23:55

Så morsomt. Skal du skru opp kjøkkenet helt selv du? Imponerende!! Hadde det vært min jobb i nyhuset, ville nok kjøkkenet endt opp med et stormkjøkken.. Jaja, godt man innehar andre kvaliteter også da *trøster meg selv*;)).

Rommene du viser her, er jo praktisk talt klare for innflytting jo;). Er det forskjellig farge på rommene? Eller er det litt forskjellig lyssetting som gjør forskjellen? Den i midten ser grå ut. Veldig fin!!.

Klemklem fra Marilinn

VillaWikan

11.mar.2012 kl.23:01

Søte du =) Takk for hyggelig kommentar =)

Det er bra du er handy og skal være med på å montere kjøkken! Kvinnfolk som setter seg ned å ser på at mannfolka jobber, er jeg ikke helt på nett med ;-)) Her skrudde vi kjøkken i ekspress fart, begge to =) Det som tar tid er å få det på plass.. men vi hadde jo en kjempe utfordring med benkeplaten også da. Så jeg ble litt lei til slutt ;-)Lykke til med jobben, husk masse godteri, radio og ekstra batteri til drillen ;-)

Linn

Cecilie

12.mar.2012 kl.10:20

Ser ut som dere har nok å ta for dere fremover! Lykke til i give-away'en min - hyggelig at du vil være med!
Flatpakker er så morsomt! Drømmejobben min er som butikkinnreder på IKEA for å si det sånn! :) Hehehe! Vi fyllte en slik 12 kubikk henger med alt til kjøkkenet da vi var å handlet det, og jommen fikk vi ikke plass til alt inn på vårt lille kjøkken! :)

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits