Fiiiiiiine gulvet! :-)

I morges skulle jeg innom på Lågmyrtangen for å se på den lilla kjøkkenveggen. Det var med stor spenning jeg listet eg innover og ikke visste om jeg hadde mot til å se på kjøkkenveggen. Bare tull! Det var ikke noe å være redd for! Den var nemlig fremdeles ganske så fargeløs! :-p 

Men ble det bomtur fordi? På ingen måte! Det var kjempemoro å komme dit i dag (faktisk så moro at lille meg har hatt litt vanskelig for å tørke av meg det fornøyde smilet i dag)!

Dette var det som møtte meg i morges:
Jøss! Gulvbelegg!!! :-) 

Min første tanke var: Er det slik det ser ut ja? Hehe... Javisst, jeg har jo sett prøven og valgt ut gulvet selv. Ikke er det så lenge siden at jeg kan bli overrasket heller. Men likevel... Det gir jo et litt annet inntrykk på en slik stor rull enn på de små prøvene da. Og så mørkt det plutselig så ut nå som det ikke lå en mørkere prøve  ved siden av.. :-p.  

Gulvleggingen var i gang på soverommene:Jeg syntes det så så lovende ut at jeg ikke hadde noe lyst til å dra derfra! 

Men til tross for at jeg slet med å rive meg løs fra rusen jeg fikk av å se gulvet, hadde jeg et møte å nå, så jeg satte nesen mot kontoret. Midt i møtet begynte telefonen min å ringe og før møtet var ferdig, hadde jeg 3 ubesvarte anrop fra samme nummer. Jeg ringte opp da møtet var slutt. Og selv en dag som denne kan jo ikke være helt uten prakk? Noe skal det jo være bestandig!

Telefonene kom nemlig fra trønderbilene. De hadde kommet med et "kjøleskap" til meg og da de ikke hadde fått tak i meg, hadde de satt det av ved ytterdøra mi der jeg bor nå. Et kjøleskap? What? Jeg har da ikke somla meg til å bestille kjøleskap enda, så må innrømme at jeg skjønte ganske så lite en stund.  Jada, jeg vet jeg er litt over normalt distre for tiden og at jeg på ingen måte kan skryte på meg at hjernen alltid henger helt med meg, men jeg burde da vel ha husket at jeg hadde bestilt et kjøleskap..... Eller?

Etter litt begynte det imidlertid å kime noen bjeller.... Varmepumpa!!!!

Men den skulle jo slett ikke være der! Fillern!!! Hvordan i huteste skulle jeg liksom få frakta denne bortover da? Etter å ha gått noen slitsomme runder med meg selv konkluderte jeg med at det ikke var annet å gjøre enn å svelge all stolthet og ringe å be min eks-svigerfar om hjelp. Jeg spurte om han kunne stille med henger og hjelpe meg å få fraktet den bortover i ettermiddag. "Jeg skal se på det", var svaret jeg fikk. Og etter en stund ringte han opp igjen. Den 190 kg (Himmel - lille meg hadde jo ikke hatt sjans til å rikke den om den så var på hjul) var fraktet bort på Lågmyrtangen og ved hjelp av snekkerne hadde de da fått den inn. Puh!!! :-) Så nå må jeg fundere litt på hva jeg skal finne på for noe lurt for å få sagt skikkelig takk til den serviceinnstilte reddende engelen... ;-p

Og smilet kom tilbake! ;-)

 

Er to besøk i huset på en dag litt mye kanskje? Sikkert! Men det ga jeg blaffen i i dag (jeg var jo fremdeles nyskjerrig på den lillafargen, og dessuten var jeg spent på hvor mye gulv jeg hadde fått (følte i alle fall et stort behov for å se mer mer mer mer av det. Går det an å bli betatt av et gulv? I så fall tror jeg det var nettopp det som skjedde i dag). ;-)

Vel, de lilla veggene så slik ut (Wææææææææ, hva har jeg gjort????????? Bittelitt kalde føtter nå altså, men har fremdeles veldig lyst til å se hvordan det blir til slutt.... :-p):

 

 

Gulvet var limt på soverom og barnerom og ferdig skjært til i soveromsgangen og på kontor/gjesterom:

Hva synes dere? Blir det ikke bra fint?

Gangen har jeg vel kanskje ikke vist etter at den fikk plater på veggene heller? Vel, platene er på plass ;-)

 

Og så må jeg bare be om unnskyldning for at det ble litt mye gulvbilder her. Jeg synes bare det ble så fiiiiiint!!!! ;-) (Kan det hende at betatt ble til besatt?) Og så mye mer ferdig huset plutselig var!!! Jeeeeeei! :-D

 

Bra dag for frøken Lågmyrtangen dette!

Håper dere også har hatt en fin dag?

 

 

5 kommentarer

Marianne

09.mar.2012 kl.10:54

Gulvet ble kjempefint! Det blir nok fint med den veggen også, når du får se helheten! =)

VillaWikan

09.mar.2012 kl.11:21

NYDELIG gulv! Blir så glad når jeg ser folk gå for vinyl, det har desverre fått så dårlig rykte på seg etter 70 tallet. Skjønner ikke hvorfor altså.. var jo sååå fine mønster.. eller ikke ;-)

Helt ærlig, litt betenkt på den lillaen din. Men som du sier, vent til det kommer mer på veggene. Da blir det annerledes skal du se =)

09.mar.2012 kl.20:50

Kjempefint! Har dere gått for vinyl i store deler av huset? Jeg synes spesielt barnerommet med den fondveggen med skyer ble spesielt pent da det fikk gulv. Utrolig flott kombinasjon -) Ha en finfin fredagskveld! Klem Ranveig

Marilinn/Anno 2009 Hjem og Sånt

10.mar.2012 kl.14:07

Oiiii, så langt dere har kommet. Også så flott det blir. Har scrollet meg et godt stykke ned og bla lest om panelplatekrisen din.. Huff, sannelig godt det gikk i orden på sett og vis;). Hadde selv veldig lyst på V-fas, men det hadde blitt et skikkelig dyrt mellomlegg, da huset er prosjektert med skyggepanel.. Ikke all verden da, men får iallefall ferdig malte plater i fargen Skagen på kjøkkenet;)). Det er et skikkelig sprekt valg med lilla på kjøkkenveggene. Tøff du er, jeg hadde ikke turt det. Er nærmest "fargeredd";). Men, gleder meg til å se når alt er på plass;)).

Har du sjekket ut Garderobemannen da, ang skyvedører? Vi handlet skyvedører hos Garderobemannen da de hadde tilbud, og fikk skyvedører med og uten speil i til en meget hyggelig pris. Men, de er litt tunge å skyve til siden da, også hopper de stadig vekk ut av sporet sitt... Men, det er vel litt fordi det er så stappet inni der akkurat nå... *rødme*. Hva med et langt smalt speil du kan henge opp på veggen med panelplater, ved trappen da?? For det er en trapp i gangen der ikke sant??

Og du, man kan bli forelsket i et gulv, helt sant. Er det selv faktisk!. Det blir knallekkert med gulvet dere har valgt. Likte fargen veldig godt. Bare å fortsette å legge ut bilder av gulvet og resten av huset forøvrig. Vi har forsatt bare stendere som romdelere, og det er jo litt kjedelig å titte på egentlig.. De har visst begynt på tak da... Jaja, uansett var det skikkelig morsomt å titte inn til deg igjen. Gleder meg til fortsettelsen;)).

Ha en fin fin lørdag;).

Klemklem fra Marilinn
Oi, vinyl.. - var første tanken som slo meg da jeg så det. Er ikke noe fan av det selv, men smaken er som baken, menlig delt! ;) Men mønsteret var nydelig da, og garantert superlett å holde i orden!

Lilla kjøkken ja.. :) Kunne sett for meg én vegg i en sprek farge, men alle veggene? Får krysse fingrene for at det blir råstilig da! :) Lykke til!

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits