Litt vaskerom, litt mer maling og ikke minst... de første listene!

I dag ville junior absolutt borti nyhuset, og da nekter vel ikke jeg!! ;-) Så etter å ha kostet av all snøen som hadde kommet i løpet av natta (hadde glemt å parkere i garasjen - og du og du som jeg gruer meg til neste vinter når jeg må greie meg helt uten garasje!!!!) pakket vi oss i bilen og satte kursen mot Lågmyrtangen.

Der hadde snekkerne forduftet! Nå ja, de har sikkert ikke forduftet fra jordens overflate, men på Lågmyrtangen var de i alle fall ikke.... Nå har jeg vel hørt litt rykter om at de kanskje måtte av gårde noen dager for å hjelpe til med et annet prosjekt, så kjempeoverrasket ble jeg vel kanskje ikke...

Og de hadde da rukket å gjøre forskjellig siden jeg var innom der sist likevel, så her kommer en liten oppdatering (beklager bildekvaliteten, men midt opp all snømåkkinga ble selvfølgelig kameraet igjen hjemme og mobilen måtte nok en gang trå til):

 

Vaskerommet (som også er teknisk rom) har fått plater på veggene:


 

Gjesterommet/Kontoret og boden innenfor kjøkkenet var malt:


Bildet er fra boden, som hadde fått en helt fantastisk flott farge!!! :-) Ikke så enkelt å se her da kanskje, men dersom det knall lilla kjøkkenet blir en flopp, er det nok stor sjanse for at det blir lys plomme der også. ;-)

Fargen på gjesterommet er jeg derimot ikke særlig fornøyd med, da jeg synes den ser mer beige enn grå ut egentlig... :-/ Nå tok jeg ikke noe bilde av den, og ikke hadde jeg vel fått frem fargen riktig om jeg hadde gjort det heller. Men nøytral er den i aller høyeste grad, og etter som jeg egentlig ikke vet hva jeg vil med det rommet, får det nå bare være sånn... For nå! :-p

 

På soverommet og barnerommet hadde taklistene kommet på plass:Og nå er det vel bare å vente i spenning for å se hvor lenge jeg er snekkerløs og ting står stille på Lågmyrtangen... Håper det ikke blir så lenge! ;-)

 

God helg alle sammen! :-)

 

3 kommentarer

Christine Mysen

03.mar.2012 kl.11:32

Så fint det blir! :)

Sv; Det sitatet er kjempefint. Du finner nok den rette plassen for det til slutt. :)

Kari-Anne

04.mar.2012 kl.09:54

Tusen takk for verdens hyggeligste kommentar hos meg i Galekroken!! Så spennende med bygging! Jeg er jo ikke helt ferdig med hus og flytting jeg heller! Morsom, slitsom og spennende prosess.

06.mar.2012 kl.14:06

Det blir jo så nydelig! Gleder meg til å se hvordan du innreder!! :)

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits