Barnerommet: himmel på veggen :-)

Som jeg nevnte i går, tok vi (les: meg og min snille eks som stilte opp for å hjelpe til, begge ganske så grønne på det å tapetsere) mot til oss og kastet oss over tapetveggen på barnerommet. Skulle være gjort på et blunk ble vi fortalt. Eh.... Et laaaaaangt blunk i så fall, for det gikk da med noen timer. Er man nybegynner, så er man nybegynner! ;-)

Og jeg kan ikke akkurat påstå at vi hadde følelsen av å vite hva vi holdt på med. Det var på ingen måte uten uhell, banneord og stor frustrasjon at skyene etter hvert tok plass på veggen. :-p Men det gikk da bedre og bedre og innen vi dro fra Lågmyrtangen hadde vi i det minste et håp om at det skulle bli greit når limet tørket. Spenningen var likevel til å ta å føle på da vi i dag skulle driste oss bortover for å se hvordan det så ut...... *håpe håpe håpe*

Vet dere hva? Det så jammen ikke så verst ut!! ;-) Kanskje ikke 100% perfekt, men.. Er i alle fall mer enn godkjent til å være første gangen og absolutt til å leve med, så jeg er strålende fornøyd. Synes vi var flinke jeg! :-)"Sjå skyan!" :-) 

Ble det ikke fint????? ;-)

 


 

5 kommentarer

Lite hi - interiørglede

26.feb.2012 kl.20:13

ååh, det ble jo helt nydelig! Som en drøm :) Ser go' gutten trives allerede :) Sikkert kjempestolt av dere som har vært såå flinke! Bra jobba!

Villa Fagerbakken

26.feb.2012 kl.20:51

Kjempebra resultat på bildet i allefall, og en storfornøyd gutt lover bra: )

Syns du har valgt fine farger også, jeg hadde nok ikke hatt mot til lilla på kjøkkenet, men det var en flott farge, og litt farge i hverdagen er bra: ) Gleder meg til å se resultatet!

Det er nok en stund til vi kommer like langt som dere, men det inspirerer å følge andre, og vi holder motet oppe. For som du sier så blir det flott: ) Det er over forventningene til nå i allefall, kanskje ikke tempoet, men det er et hus med mange detaljer og det tar jo litt tid da: )

To uker til utvendig nå, så regner de med at de er ferdige med alt ute... så får vi se: )

Ha en fin kveld!

Klem Iris

Blomsterhus

26.feb.2012 kl.21:59

Så fint det ble! Minner meg litt om toy story :)

Spireliten-Lagerbarn

26.feb.2012 kl.22:49

Så fint rommet ble! Skikkelig søtt med de skyene, sikkert deilig for en liten prins og sove på det rommet : )

Marilinn/Anno 2009 Hjem og Sånt

27.feb.2012 kl.00:02

Det er jo så morsomt å se fremgangen deres da. Det går liksom unna hos dere. Søt skytapet da, tipper eieren av rommet blir fornøyd med den;).

Ha en fin fin uke;).

Klemklem fra Marilinn

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits