Flere bilder fra stuen......

Marilinn med bloggen Anno 2009 - Hjem og Sånt ville gjerne se flere bilder av veggene i stua, og ettersom hun spurte så pent, må hun nesten få det..... ;-) Så da jeg hadde med meg min mor og stefar bortover for å sniktitte på huset på lørdag, ble det en liten Photoshoot. Flere av veggene i stua hadde fått plater, skyvedørsgreiene (ja, jeg vet - terminologien min er helt elendig :-p) var montert og pipe og brannmur hadde blitt malt. De hadde også begynt så vidt på sparkling og pussing på soverommene.

Jeg er ingen fotograf og det var jammen ikke bare bare å få til bilder som gir et godt inntrykk av fargen... :-/ Men jeg har prøvd i alle fall.Det siste er kanskje det som gir best inntrykk av fargen. Til sammenligning er taket egghvit, mens brannmuren er kritthvit.

 

Jeg måtte knipse litt ut gjennom stuevinduene også, og legger med et bilde av utsikten:Se for dere at en god del av disse halvsjabre trærne lever videre som ved og at innsjøen og fjellene dere skimter i bakgrunnen dominerer bildet. Blir bra det???

5 kommentarer

Lite hi - interiørglede

19.feb.2012 kl.21:05

Så fint dere får det :)

Ja, det blir nok kjempeflott å rydde frem utsikten :)
Nyyydelig!! Så heldig du er som bygger ditt eget hus!!! :)

christine

19.feb.2012 kl.21:57

Det kommer til å bli kjempefint!

Marilinn/Anno 2009 Hjem og Sånt

19.feb.2012 kl.22:32

Aaaaaah, jepp, vi har valgt riktig farge til kjøkkenet vårt, definitivt. Synes du var veldig flink jeg. Ikke så lett å få frem den rette fargen på bilder heller da;). Tuuusen takk snille du;). Gleder meg til å se mer fra huset deres;)

Nydelig utsikt dere får også, sånn når disse trærne har blitt til ved;).

Klemklem fra Marilinn

20.feb.2012 kl.19:55

Det ser veldig bra ut :-) Dere får sånn tak jeg også ville ha, men vi måtte slå det fra oss pga pris. Tror dere får et flott hus til slutt, og dere har jo kommet langt!

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits