Her spretter veggene opp.... ;-)

Jeg lovet en oppdatering på hvordan det ser ut på Lågmyrtangen nå.....

Og jeg må jo samtidig si at jeg foreløpig er strålende fornøyd med disse snekkergutta mine (okei, de er vel ikke mine da, men som jeg låner i alle fall.....) ;-) Det har skjedd store forandringer mellom hver gang jeg er innom der (noe som er forholdsvis ofte - det er jo sååååååååå spennende).

 I tillegg har de nok snappet opp at jeg er en smule overdrevent kontrollfreak og at jeg kan ha meninger om de utroligste små detaljer, så det er ikke uvanlig at det tikker inn en tekstmelding eller en telefon fra han som er bas for å høre hva jeg har tenkt, hvordan jeg vil ha det osv..... Det kan dreie seg om hvordan skjøtene i taket skal fordeles, om brannmuren skal gå helt til taket eller om det er greit at de bruker hjørnelister (som de selvfølgelig tar jobben med å male i samme farge som veggplatene) på stua..... Bare for å være på den sikre siden, slik at jeg ikke skal bli misfornøyd i etterkant.... Sånt liker kontrollfreaker som frøken Lågmyrtangen!!! :-) Har jeg vært heldig eller hva??

Soverommene, soveromsgangen og den lille boden i samme avdeling har fått plater på veggene. Jeg driver og funderer litt på hva som skal pryde disse soveromsveggene og lider nok en gang av litt beslutningsvegring... Kontrastvegg eller ikke, tapet på en vegg eller ikke, og hvilke farger?????


Bildet er av "Master bedroom" som får utgang til terassen.

Også i entreen har platene kommet på plass:

Smartpanel skygge egghvit på tre vegger, veggen med dørene inn mot vaskerom og toalett skal få svart fugletapet fra Ferm Living etter hvert.

Og jammen har de begynt med platene i stua også:

Her er det smartpanel V-fas i fargen Skagen grå som monteres.

 

Tør nesten ikke si det høyt, for ville jo gjerne ha flytta inn i går, men er nesten så det går så fort at jeg blir stressa nå! Jeg har jo bare sånn ca 170 kvm  + en kvist, uthus og garasje med rot og kaos som skal gjennomgås, sorteres, kastes, vaskes, pakkes og gudene vet hva jeg skal gjøre med alt.... :-/ Lurer på om anene mine kan spores tilbake til en hamster jeg? Et kastekurs står herved på ønskelisten!! :-p

4 kommentarer

Så gøy! Skulle ønske vi drev å bygget også, men her er det bare oppussing som gjelder.. :) Lykke til med pakkingen!!

17.feb.2012 kl.09:18

Så utrolig spennede! Ser jo utrolig koselig ut :-) Det er så artig når det begynner å komme tak, vegger å gulv og det begynner å ligne på et ferdig hus! Skjønner godt at du ser fram til innflytting ;-)

God helg!

Klem Ranveig

Marilinn/Anno 2009 Hjem og Sånt

17.feb.2012 kl.23:59

Oi, dere får et hus;)). Jammen meg skjer det mye hos dere for tiden. Skjønner jo godt du får lyst til å flytte inn med en gang. Det ser jo nesten innflytningsklart ut allerede jo.. Utrolig hva vegger gjør med et hus altså hehe,

Veldig morsomt å se V-faspanel med fargen Skagen i et rom også. Det er nemlig det vi skal ha på kjøkkenet vårt.. Du tror vel ikke om du kan ta noen flere bilder av denne veggen vel?? Så man får se fargen skikkelig liksom...;).

God helg og lykke til med pakkingen, kan ikke si jeg misunner deg akkurat, vel vitende om at jeg har den samme jobben selv fremover...;)).

klemklem fra Marilinn

VillaWikan

18.feb.2012 kl.00:17

Haha! Synes jeg ser bilde av en hamster i et gammelt familiealbum ja ;-)

Jeg er kastoman så kan godt sende over litt ;-)

Steike så fort det har gått.. eller er det jeg som ikke har fulgt med på en stund? Synes ikke det var lenge siden du tok bilder av rørene som stakk opp av bakken jeg =)

Blir utrolig fint! Gleeeder meg til du skal begynne å innrede =D

Riktig god helg.

Klem Linn

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits