Takplater.... i taket! :-)

Hele fredagen brukte lille frøken Lågmyrtangen på IKEA, noe som resulterte i at kjøkken og baderomsinnredning nå er bestilt og diverse småtteri (og noe storeri) fylte opp bagasjerommet på Vectraen på tur hjem. :-p Men kjøkkenbloggingen må nesten vente til jeg har fått hacket meg inn på en annen datamaskin og hentet ut tegningene. Det går nemlig ikke på min PC. :-(

Men tenkte jeg kunne vise dere litt av fremgangen på Lågmyrtangen i stedet. Vi var nemlig innom der en tur i går for å se hvor langt de hadde kommet, og gjett om det er moro å stikke nedom der for tiden!! Det har jo skjedd noe for hver gang!! :-)


I det ene "tilbygget" (soverom, barnerom og liten bod) har det kommet opp takplater! :-)


Og jammen er platene på tur opp på kjøkkenet også.. I tillegg hadde det kommet opp en ukledt delingsvegg mellom kjøkken og bod. Blir skikkelig spennende fremover nå. Det er jo først når veggene har kommet opp at jeg virkelig kan se hvor store eller små de ulike rommene blir..... Det er faktisk nesten litt nervepirrende! ;-)


Brannveggen som skal være bak vedovnen har kommet opp.


Og så greide jeg ikke å dy meg for å legge med dette bildet til slutt. Junior synes nemlig det er kjempespennende å være med på inspeksjon i nyhuset (det er jo så mye rart og spennende der). Se, så fornøyd han er! :-)

2 kommentarer

Camillainteriør

05.feb.2012 kl.14:19

Så spennende å se fremgangen! Tenker meg dere gleder dere ;D

Marilinn/Anno 2009 Hjem og Sånt

05.feb.2012 kl.16:14

Oi, jøye meg. Dere får jo et hus jo;). Med takplater får man plutselig romfølelse. Morsomt å se. Hos oss har det ikke kommet opp hverken tak eller vegger ennå. Det bare kryr av stendere og rør, masse rør;)

God søndag videre til deg;).

Klem fra Marilinn

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits