Endelig en oppdatering...

Godt Nytt År!!!! :-D

Jada, jeg lever faktisk fremdeles..... Men jammen har det blitt lenge siden denne bloggen fikk noe av min oppmerksomhet.... eller husprosjektet for den del. Det har jo hele tiden hatt en liten plass oppi det stakkars overarbeida hodet mitt, men har liksom ikke klart å kjempe seg fram i pannebrasken. Det har rett og slett vært alt for mye å gjøre og å tenke på en stund! Men jeg satser på en roligere start på 2012.... Året jeg skal få flytte inn i eget hus... Det må jo bli et bra år!?!?! ;-)

Har ikke akkurat tilbrakt mye tid borte på Lågmyrtangen den siste måneden heller, men noen få bilder har det da blitt likevel. De første to er fra da takstolene på "sidebyggene" ble montert (ligner stadig mer på et hus, ikke sant?)Før jul ble det også lagt taktro. Plutselig snødde det ikke rett inn på stuegulvet lenger... ;-) Noe snekkerne også satte pris på, da de endelig kunne sette fra seg noe uten at det snødde ned!! De har også satt inn en entredør. For å unngå å ødelegge den nye døren, er det satt dit en midlertidig dør i byggeperioden. Dette er  en urgammel og godt brukt dør, den er mørkegrønn og ifølge klisterlappen på døra er det en mann med navn Espen Kristiansen som bor der. Skeptisk.... Hehe.... :-p


Et bittelite hint av julestemning i vinduet på et skall av et hus må vel være lov??

Jeg stakk innom en tur i ettermiddag for å treffe den nye basen, og fikk vite at planen var å begynne med taket i morgen. Så da får jeg krysse fingrene for at himmelen ikke drysser noe hvitt tryllestøv over Sørli de nærmeste dagene! ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits