Enda et skritt videre....

I dag har jeg hatt en dag full av opp- og nedturer.

Er det ikke bra typisk at jeg må havne borti noe som gjør at bilen nå blir stående på verksted en stund fremover, jeg må kjøre rundt i en gammel, lat og ikke minst alt for liten leiebil og lommeboka skjelver bare ved tanken på hva "herligheten" kommer til å koste......? For budsjettet finnes jo ikke stramt fra før når man driver og bygger hus!! ÆSJ og dobbeltÆSJ!!! :-(

Enda godt at det også har vært noen gode nyheter... Far i huset, som jobber på anlegg og skulle vært borte fram til neste helg, kommer jaggu hjem i morgen kveld og blir hjemme over helga. Herlig! :-) Nå skal riktignok mor selv jobbe i helga, men vi må da vel treffes innimellom slagene...? Og uansett vil jo poden få tilbringe helga med pappan sin, så da kan den gnagende dårlige samvittigheten (den som pleier å torturere mammaen når hun er borte på jobb) roe seg litt ned. :-)

Og på Lågmyrtangen går det fremover......


Dette var det som møtte meg da jeg kom på tomta i dag. ;-)Fasaden ned mot sjøen - som den så ut i dag.


Ikke direkte hjemmekoselig inne i stua enda....

Og da jeg dro var de i ferd med å sette på endeveggen på oversiden også. Hadde jo planer om å dokumentere det selvfølgelig, men kameraet lå igjen hjemme og hva tror dere skjedde med mobilen? Jo, den hadde selvfølgelig brukt opp alt batteriet sitt akkurat da... Jaja.... Veggen kommer nok opp likevel den! ;-)

2 kommentarer

Linn <3

08.des.2011 kl.00:01

Wow, det begynner jo allerede nå å se kjempebra ut!

Gleder meg til å følge med på resten :-D

Drømmeboden

08.des.2011 kl.09:27

Så artig å se at ting skjer! I raserfart også ser det ut til :-) Gleder meg til det skjer hos oss også! Synes det ser ut som at dere har en spennende utforming av huset! Er det 2 etasjer på midten og ikke på sidene?

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits