Ligner mer og mer på et hus.... ;-)

Okei, så mangler det en hel masse vesentlige elementer som er nødvendige for at det skal oppfylle kravene til et hus, men... Nå må man i alle fall gå gjennom en døråpning for å komme innenfor veggene (eller klatre over, det er jo en mulighet i og med at det er null tak enda..... men vil tro de fleste velger det første). ;-)

I dag var jeg superheldig og inntok Lågmyrtangen akkurat i tide til å bevitne at den siste veggen ble løftet på plass (et lite plaster på såret for at jeg ikke fikk med meg den første). :-p

 

Moro at det går så fort fremover! Hvordan det egentlig ser ut nå? Jo, se bare her hvor flott det blir: ;-)


Mangler noe vesentlig på toppen ja, men begynner vel likevel å ligne litt på et hus?

 

Jeg måtte jo selvfølgelig også ta meg en tur "inn" (og for de som eventuelt lurer, så valgte jeg den enkle veien gjennom døra - eller strengt tatt hullet der det etter hvert skal monteres en dør). Mens jeg synes jeg begynner å skimte hvordan huset blir seende ut utenfra nå, så er det fremdeles helt umulig å få noen følelse av hvordan det blir innvendig. Og det er jo egentlig der den største spenningen ligger. Blir rommene større eller mindre enn jeg ser dem for meg, blir det plass til ditt og datt osv? Får nok ikke svar på de spørsmålene på en god stund enda, men måtte ta med et "innebilde" i dag også:Her står jeg ved åpningen mellom stue og kjøkken og titter på utsikten gjennom kjøkkenvinduene. Har planer om høyskap nærmest stua og en lang kjøkkenbenk (i alle fall i forhold til det jeg har å sammenligne med - noe som vel i grunn ikke sier så mye da, men...) under vinduene. Jeg ELSKER utsikten, så må da gå an å stå ved den kjøkkenbenken der? ;-)

2 kommentarer

Marilinn/Anno 2009 Hjem og Sånt

01.des.2011 kl.01:03

Så morsomt å se. Virker som dere er likt i byggeprosessen som oss.. Dessuten kan jeg ikke si annet enn at fronten på huset deres likner en del på vårt;). Iallefall sett ut fra det jeg ser fra bildene du har lagt ut..;).

Blir spennende å følge med videre i byggeprosessen deres;).

Hilsen Marilinn

VillaWikan

01.des.2011 kl.11:22

Så spennende! Kjempe artig når det begynner å reise seg. Ser ut til at det blir et lekkert hus =)

Kos dere videre.

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits