De første veggene......

Jabbadabbadoooooooooooooo! Da er det faktisk i ferd med å komme opp et hus på Lågmyrtangen! :-) O glede!!

Spenningen startet med at jeg (på tur til jobb, og ettersom det var ganske tidlig i morges kunne det like gjerne vært en drøm, for er jammen ikke sikker på at jeg var helt våken) så at de holdt på med lastebilen utenfor Sørli-Bygg. Litt senere på morgenen fikk jeg bekreftelse på telefon. Joda, de holdt på å laste opp første lasset med vegger. OI! Først kjente jeg at sommerfuglene i magen gikk helt bananas, men etter hvert seg også en god porsjon irritasjon over meg. Akkurat i dag skulle jeg jo på langtur og hadde ingen mulighet til å sniktitte på at den første veggen kom opp. Typisk! Jaja..... Kan vel ikke få med meg alt jeg heller.... ;-)

Klokken 10.57 fikk jeg melding av min kjære: "Den passert huset dett!", så da var de altså på tur.

Klokken 14.20 tikket det inn en MMS fra en av snekkerne:


"Første væggen opp".

Da jeg etter langt om lenge endelig kom meg hjem fra jobb, gikk selvfølgelig turen sporenstreks videre bort på tomta for å se resultatet av dagen. Og jammen hadde jeg fått hele 4 vegger. Hovedfløyen var kommet opp og soveromsfløyen sto på lastebilen, klar til å monteres i morgen tidlig.

Følelsen av å se at huset faktisk er på tur opp kan rett og slett ikke beskrives med ord. Jeg GLEDER GLEDER GLEDER meg!!!!! :-)

Slik så det ut i kveld:


Stuevinduene våre! :-) Bildet tatt fra "balkongen" utenfor kjøkkenet.


Junior titter ut gjennom stuevinduet...


"Inne" på stua


På oversiden av huset: vinduene til gjesterommet og badet. 

Synes de har vært flinke jeg! :-D Og må si jeg er litt mer enn middels spent på å se hvordan det ser ut på Lågmyrtangen når morgendagen er omme......

2 kommentarer

Ranveig

30.nov.2011 kl.12:59

Hei, spennende å se andre husbyggere og deres prosjekt :-) Vi bygger også et hus etter økonomien til familien og selvsagt noen drømmer som skal inn, dette er en kjempespennende tid! Gratulerer med vegger, kan tenke meg det er til stor glede ja :)

mamma

30.nov.2011 kl.21:11

kjempespennende :)

Skriv en ny kommentar

vartnyehjem

vartnyehjem

28, Lierne

Blogger fortrinnsvis om husbygging: fremgangen, utfordringene vi møter og valgene som må tas underveis. Jeg blir glad for alle kommentarer! :-)

Kategorier

Arkiv

hits